>Årets Band - Danmarks førende live band<

          
   

Årets Band - Danmarks førende live band
Årets Band er uden tvivl et af landets mest fremtrædende og populære live bands. Med mere end 1.000 koncerter på CV'et og en bred erfaring inden for forskellige begivenheder som firmafester, private fester, bryllupper, festivaler, byfester, barer og spillesteder, er de uden sidestykke.

Det er deres fantastiske energi og imponerende repertoire, der garanterer en fed stemning og et fyldt dansegulv. Bandet består af to veloplagte sangere, der bakkes op af en top professionel rytmegruppe. Disse talentfulde musikere har også erfaring fra store scener med prominente navne som Aqua, Bikstok Røgsystem, Iris Gold og mange flere.

Hvert medlem af Årets Band er en professionel musiker med mange års erfaring. De har alle optrådt med kendte artister og har været en del af turnéer og større koncerter. Dette sikrer, at bandet altid leverer enestående præstationer af høj kvalitet.

Vi er stolte af at have en sådan samling af musikalske talenter i vores band. Vores musikere bliver hyppigt booket af både etablerede og kommende kunstnere til turnéer og større koncerter. Derfor har vi sørget for at have flere fantastiske musikere, der kan erstatte hinanden uden at gå på kompromis med standarden og kvaliteten af vores optræden.

Med Årets Band kan I forvente festmusik af den højeste klasse. Vores musik vil fylde ethvert dansegulv og få alle til at trække i danseskoene. Vores repertoire består af en blanding af tidløse hits og nye numre, der vil overvælde, omfavne, imponere samt skabe og vække minder. Uanset alder og musiksmag vil Årets Band ramme alle.

Uanset om I har brug for et bryllupsband, et partyband til firmafesten, et musikalsk indslag til receptionen eller bare et brag af et festband til skolens, universitetets eller gymnasiet afslutningsfest, så er Årets Band jeres bedste valg. Vi leverer altid et professionelt og overbevisende produkt, der lever op til jeres forventninger.

Vi modtager løbende ros og anbefalinger fra vores tidligere kunder, og vi vil gøre vores ypperste for at opnå det samme fra jer. Når I vælger Årets Band, vælger I Danmarks førende live band, der vil skabe en uforglemmelig musikalsk oplevelse og sætte gang i festen.

Relaterede kunstnere:

 Per Vers - 1 Funky konklusions-rap

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music