>Det Si'r Sig Selv - koncert & foredrag - booking<

     
   

Det Si'r Sig Selv - Koncert & Foredrag

C.V. Jørgensen gennem tekst og musik

Det Si'r Sig Selv består af 3 musikere og en præst, der i 2 X 45 minutter fortolker C.V. Jørgensens musik og tekster.
Musikken er tilbagelænet med nerve, fortolkningerne eksistentielle og biografiske.
Det musikalske foredrag er for alle med interesse for C.V. Jørgensen, rockpoesi og teologi.

Lyder det som en aften for jer?
Så kontakt Musiker-Børsen

Det Si’r Sig Selv består af:

Anders Kjærsig: Tolker & Taler - Præst, forfatter og debattør – har skrevet bogen ”Liv og lys” om CV Jørgensen i 2006.

Kim Sagild: Guitar & Kor - Har en lang og flot karriere, bl.a. som guitarist, musiker og producer for store danske stjerner, som Nanna og Thomas Helmig og var bagmand til Afrika sangen.

Lene Nørgård Christensen: Percussion & Vokal: - Har igennem flere årtier spillet med det Belgisk/Congolesiske verdensnavn, "Zapmama". Af danske topnavne kan nævnes Mek Pek Party Band.

Thorkil Bisgaard: Sang & Guitar - Kendt fra det aarhusianske musik-miljø, bl.a. som sanger og oplevelsesmedarbejder. Synger med dynamik, personlighed og nærvær.

Udtalelser

Aftenen skiftede imellem dele af et foredrag og versioner af nogle af C.V. Jørgensens sange. Det viste sig at være et originalt og meget velfungerende koncept. Anders Kjærsig talte veloplagt og meget vidende om kristne og eksistentielle temaer i sangteksterne, og trioen Det si'r sig selv gav glimrende bud på fortolkninger af sangene. De mange fremmødte fik en fantastisk god, meget interessant og vældig underholdende aften ud af det.

Anders Thyrring Andersen
Sognepræst ved Vor Frue Kirke Aarhus


C.V. Jørgensen fyldte 70 år i maj, da landet var lukket ned, og fejringen aldrig fik vinger. Det laver præst Anders Kjærsig og bandet Det si'r sig selv om på med et musikalsk foredrag, hvor Skårup-præsten viser sig som en sand entertainer

Simon Staun
Fyens Stiftstidende


Først og fremmest tak for en berigende oplevelse. Det var både musikalsk og intellektuelt veludført og stimulerende, og I skal nok få mine varmeste anbefalinger i det ganske land. Det var helt sublimt.

Andreas Dahl
Den2Radio

Vil tillade mig at gøre lidt reklame for min gamle mentor Anders Kjærsig og hans fremragende udlægninger af C.V. Jørgensens finurlige og filosofiske tekstunivers. Sammen med de dygtige musikere i Det sir sig selv tages man med på en fin rejse som hermed har mine bedste anbefalinger.

Anders Aastrup
Sognepræst ved Hjallese Kirke


Der er næppe noget, der swinger som hovedgaden i Skårup en torsdag eftermiddag med regntunge skyer. Det skulle da lige være bandet Det si'r sig selv, som ikke disker op med rock i synagogen, men pop i præstegården.

Simon Staun
Fyens Stiftstidende

Relaterede kunstnere:

Natasja Crone: Konferencier - dansk - engelsk - fransk . ::0173.181 Nis Boesdal:: Foredragsbooking . Nicolai Moltke-Leth - livskontrol - osteklokke - 0254.1198 . Mette Bloch - Temposnak - 0255.3758 . Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music