>John Mogensen Tribute - Brian Arnold<

      video
   

John Mogensen Tribute - Brian Arnold

John Mogensen Tribute er hyldestorkester, der har lidt mere at byde på, end blot et almindeligt kopiband.

Forsanger, Brian Arnold og det særdeles kompetente orkester underholder med alle de gode hits fra John Mogensens bagkatalog. Mellem numrene krydres der med livagtige anekdoter fra Mogensens af og til meget hektiske op og nedture her i livet.

Siden 2014 har navnet været “Danmarks John”og det er det stadig! men fra januar 2021 blev det fremtrædende navn, John Mogensen Tribute, så ved man hvem vi hylder! Mange har gennem tiden sagt at Brian ligner John! men det er ikke et bevidst valg, da han egentlig ikke bryder sig om plagiater, og som han selv siger:

"Det er ikke min rolle at være en kopi af John Mogensen.
Det er musikken vi hylder og vi ønsker blot, sammen med publikum, at skabe en festlig stemning med en ordentlig gang "Fut i Fejemøjet"

Derfor tør John Mogensen Tribute godt love en fest, når vi sammen og på den mest respektfulde måde, hylder John Mogensen for hans fremragende musik og historie."

Relaterede kunstnere:

Natasja Crone: Konferencier - dansk - engelsk - fransk . ::0173.181 Nis Boesdal:: Foredragsbooking . Nicolai Moltke-Leth - livskontrol - osteklokke - 0254.1198 . Mette Bloch - Temposnak - 0255.3758 . Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music