>Nørrelykke og Krusedullen<

        
   

Nørrelykke og Krusedullen

Book Viveka & Henrik Nørrelykke med kunstnernavnet “NØRRELYKKE & KRUSE ”DULLEN” til din næste fest. Duoen har tilsammen over 50 års erfaring i underholdningsbranchen i både Danmark og Sverige.

Viveka ”Kruuse” er svensk og hun har sunget med mange dansebands i Sverige og har været i den svenske musikbranche i mange år inden hun flyttede til Danmark i 2016.

Henrik er dansk og har været dansemusiker & DJ i over 35 år samt musikproducer med eget musikstudie, ”Blue Voice Studio”, hvor han bl.a. producerer musik til DR P4 & P5, samt landets lokalradioer. Henrik radiohittede solo med sin egen version af Kim Larsens Solsortevej tilbage i 2009/2010.

Viveka og Henrik Nørrelykke danner par og blev gift i 2020. De dannede samtidig deres musikalske duo ”Nørrelykke og Krusedullen”, som er kunstnernavnet, når ægteparret optræder live i f.eks. Danmark og Sverige.

Viveka & Henrik Nørrelykke udsendte deres første radiosingle med titlen “Bare vi har hinanden” tilbage i 2020. Dette debutradioudspil røg helt til tops på mange lokal-radio-hitlister landet over og blev flittigt spillet på Danmarks Radios P5 samt DK4s ”TV-Dansktoppen”, hvor duoen TV-hittede med nummeret “Bare vi har hinanden”.

Den svensk/danske duo har siden 2020 udsendt ikke mindre end 9 Radio-udspil, som de også optræder “LIVE” med. Der er 3 coverversioner blandt de 9 radio-udgivelser: Mormors Kolonihavehus ( ny version) Åh Madonna (ny version) og udspillet “Version 2023” LYSE NÆTTER, som er Alberte Windings evergreen hit.
“Version 2023” LYSE LÆTTER med Viveka & Henrik kom på Danmarks Radios Dansktop og lå rigtig mange uger på DR-Hit-listen. En version duoen elsker at optræde “LIVE” med, når de optræder rundt om i landet.

I 2023 har den populære duo opdateret deres musikalske ”repertoirekuffert” på livefronten, så ”kufferten” nu er proppet med god og dansevenlig musik for de voksne ører. Derfor optræder duoen nu med endnu flere danske hits, hvilket er garanti for rigtig mange syng-med-numre, EVERGREENS-cover-numre plus selvfølgelig deres egne sange kendt fra radio og TV, som det voksne publikum elsker at høre og danser med til. Den svensk/danske duo leverer en fantastisk sceneoptræden iført flot ”sceneoutfit” og går meget op i at levere den perfekte “live” lyd & sound som altid er afstemt og tilpasset publikummet og arrangementets størrelse.

Nørrelykke og Krusedullen har som sagt optrådt “Live“ i Danmark & Sverige siden 2020 til diverse Dansktopshows sammen med mange kendte kunstnere.
Duoen optræder også til private fester, sommer- og campingfester, centerjobs, på pleje- og ældrecentre samt kongrescentre, halballer og den store samt lille firmafest som indslag (1 x 40 minutter eller 2 x 20 minutter) evt. med DJ eller BAND som NON-STOP FESTPAKKE - 6 eller 7 timers engagement

NØRRELYKKE & KRUSE”DULLEN” skal opleves “LIVE” - MUSIK OG UNDERHOLDNING PÅ 1. KLASSE - ET SIKKERT HIT som indslag til din næste fest.

Hvis du har spørgsmål angående denne FANTASTISKE DANSK/SVENSKE MUSIKDUO, så tøv ikke med at ringe for at få svar på dine spørgsmål og eventuelt et UFORPLIGTENDE TLBUD. Kontakt: Musiker-Børsen.

Relaterede kunstnere:

Natasja Crone: Konferencier - dansk - engelsk - fransk . ::0173.181 Nis Boesdal:: Foredragsbooking . Nicolai Moltke-Leth - livskontrol - osteklokke - 0254.1198 . Mette Bloch - Temposnak - 0255.3758 . Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music