>Palle Pirat Show for børn og barnlige sjæle - booking<

      video
   

Palle Pirat Show for børn og barnlige sjæle

Palle Pirat er et af Danmarks mest populære familieshows, og når Palle Pirat optræder, er der altid noget at hente med hjem for både far, mor, bedstemor og børnebørn.

Oplev Benni Rabalder (Nils Harbo) og Bob Bullermand (Anders Bøgelund) i det nye forrygende musikalske show “Tilbage på Honga Bonga-øen”.
Det er solid underholdning af den klassiske slags og Palle Pirat har mange års erfaring i at fange alle aldersgrupper.

Palle Pirat har spillet utallige koncerter over hele landet og udgivet 9 albums. ”Klar! Pirat! Start!” er et af de kendteste numre fra Palle Pirat. Du kan høre hittet i det nye show, sammen med andre nye seje sange for piratbørn og deres familier.

I foråret 2021 teamede Nils Harbo op med Anders Bøgelund og de to søsatte et helt nyt show “Tilbage på Honga Bonga-øen”.

Anders Bøgelund er komponist, musiker, skuespiller og dramatiker og et kendt navn i børnesammenhænge.
Han har i over 35 år beskæftiget sig med børn og musik og er bla. ophavsmand til musikken og undervisningsmateriale til Fri for Mobberi og Børnenes Trafik Klub. Han har også leveret musik til DR-TV; Fjernsyn for dig, og julekalender, og skrevet forestillinger til div. danske børneteatre. Anders har i en årrække optrådt som Doktor Lyd og spiller børnemusik med trioen Rumlerim.

Sammen har Nils Harbo og Anders Bøgelund skrevet den nye Palle Pirat forestilling, der både indeholder nye sange og klassiske Palle Pirat hits.

Og byder på trylleri, humor og masser af gags, musik og sang.

Publikum har taget ganske godt imod den nye version af Palle Pirat og eventyret fortsætter med den nye forestilling “Tilbage på Honga Bonga-øen”.

Gennem årene har op imod 500.000 mennesker oplevet Palle Pirat på landets musikscener. Det nye hold bag Palle Pirat fører piratshowet videre i Ulla Rasmussens ånd. Forældre, der ønsker at give deres børn en musikalsk og kvalitetsmæssig oplevelse, skal ikke gå forgæves til en Palle Pirat-koncert og alle sejl er sat; så publikum stadigvæk får en sublim oplevelse.

Relaterede kunstnere:

Natasja Crone: Konferencier - dansk - engelsk - fransk . ::0173.181 Nis Boesdal:: Foredragsbooking . Nicolai Moltke-Leth - livskontrol - osteklokke - 0254.1198 . Mette Bloch - Temposnak - 0255.3758 . Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music