>Sherif Haps - bugtalerukken Guffe - booking<

          
   

Sherif Haps - bugtalerukken Guffe - booking

Med millioner af afspilninger på YouTube er Sherif Haps blandt de førende indenfor dansk børnemusik. Sangene tager udgangspunkt i bevægelse, leg og læring.

Sherif Haps alias Danmarks Skøreste Cowboy er sherif i “Lovløse Lille”, en lille by i det Vilde Vest.I ”Lovløse Lille” har Sherif Haps sit hyr med at holde styr på byens indbyggere, der nok ikke har den største respekt for byens Sherif. Der er heller ikke ret meget respekt at spore fra Sherif Haps´ tro følgesvend Gribben Guffe, der hele tiden driller Sherif Haps.

Sherif Haps har fået Guffe af en indiansk medicinmand. Guffe er en Grib – men Medicinmanden har fortryllet Guffe. Guffe er derfor ikke nogen helt almindelig grib – den tror nemlig den er en papegøje og snakker løs hele tiden.

Sherif Haps kan bookes til arrangementer, som henvender sig til børn og/eller børnefamilier, f.eks. Familiedag, Byfest, Sommerfest, Fastelavn, Open By Night, Markeder, Festivaler, Butikscentre m.m.

Sådan foregår en typisk koncert:

60-90 minutter før start ankommer Sherif Haps for at gøre klar samt klæde om.

10 minutter før start hilser Sherif Haps på børnene, så de ikke bliver alt for overrasket over at møde deres YouTube-ven i levende live.

Koncerten varer ca. 30-35 minutter – erfaring er, at en halv times tid er en passende længde til børn i aldersgruppen.

Meet and Greet – Nu er der god tid til at børnene kan snakke med Sherif Haps, få taget billeder, få autografer og i det hele taget komme tæt på Sherif Haps. Den del af oplevelsen er en ligeså vigtig del som selve koncerten for mange af børnene.

Efter Meet and Greet pakkes der ned efter koncerten.


Sherif Haps - jul
Jul med Sherif Haps og Guffe

Juleshow 2023
YEHAAA – det er tid til en sjov jule-cowboy-fest. Der er fart over feltet, når Sherif Haps og Guffe går på scenen med deres juleshow for børn og børnefamilier.

Syng med på kendte julesange som f.eks. “Søren Banjomus”, “Kender I den om Rudolf” og “På loftet sidder nissen” samt sangene børnene kender fra YouTube med Sherif Haps og Guffe. F.eks. “Tællesangen” …. “Det er vigtigt at kunne tælle alle sine gaver”… siger Guffe… han plejer at få flest gaver hvert år !

Og ak ja … Guffe er en rigtigt drillenisse og gør langt fra som Sherif Haps siger….plus Guffe får rodet gevaldig rundt i julesangene til stor morskab for børnene.

Oplev er en super blanding af musik, sang og komik i børnehøjde.

Meet and Greet
Efter juleshowet kan der aftales “Meet and Greet” med Sherif Haps, hvor børnene har mulighed for at hilse på Sherif Haps, få et postkort og få taget en selfie.

Jul i børnehave eller indskoling
Mandag til torsdag formiddag er der mulighed for at booke Sherif Haps og Guffes julekoncert i børnehave eller indskoling. Koncerten tager udgangspunkt i leg, læring og bevægelse.

Juletræsfest
Underholdning til Juletræsfesten
Giv børnene en sjov oplevelse med en de kender fra YouTube. Sherif Haps sætter gang i juletræsfesten med musik, sang og komik …. og lidt trylleri ….. Sherif Haps synes selv han er verdensmester i jule-trylleri …. men Guffe er ikke imponeret…..og det går da også galt til stor morskab for børnene.

Sherif Haps kan – efter aftale – afspille julemusik på sit lydanlæg og skabe den helt rigtige julestemning før og efter juleshowet.

Dans om juletræet
Hvis I ikke har levende musik, kan Sherif Haps (efter aftale) afspille musikken til dansen om juletræet. Sangene er traditionelle julesange som alle kan synge med på – også uden sanghæfte.
Varighed ca. 15-20 minutter
Relaterede kunstnere:

 Per Vers - 1 Funky konklusions-rap

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music