>Tørfisk - sjove historier - underholdning - booking<


Tørfisk - sjove historier - underholdning - bookingI 1981 startede TØRFISK deres musikalske rejse, og i år kan de fejre deres 40-års jubilæum. Det er bemærkelsesværdigt, at det er med den samme besætning, som da det hele startede. Orkestret har turneret rundt i hele Danmark og er kendt for deres unikke evne til at kombinere irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster.

TØRFISK har skrevet og indøvet nye sange til deres jubilæumskoncerter, men deres bagkatalog af sange er så omfattende, at de stadig spiller mange af deres gamle sange til stor glæde for deres trofaste publikum. Koncerterne er altid krydret med røverhistorier og underholdning på topplan, og kvartetten formår at drille fra scenen på en god og sober måde.

Besætningen i TØRFISK består af Egon Kirk, Anker Hviid, Bent Bro og Bent Kirk, som hver især bidrager med deres unikke musikalske talenter og humoristiske sans.

Med 19 CD'er, 2 DVD-udgivelser, kassettebånd og LP'er i "nettet" har TØRFISK en masse erfaring fra den danske musikscene og stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet.

TØRFISK er opkaldt efter tørfisk, en usaltet fisk, som er naturligt tørret af sol og vind på et stativ. Orkestret er opkaldt efter ising, den mest almindelige form for tørfisk på den jyske vestkyst, som lokalt kaldes for en "dabs".




Relaterede kunstnere:
Leif Maibom: Flittig komiker - skuespiller - tekstforfatter . - Mads Keiser: - Sjove anekdoter om forholdet mellem mænd og kvinder . - Michael Carøe: crooner - ørefryd - entertainer . ::Mick Øgendahl:: Kompromisløs komiker . - MONRAD & RISLUND 2009: Pladderballe . Omar Marzouk: Humoristiske skudsmål mod danskere og indvandrere