>Lasse & Mathilde - drømme - længsel - kærlighed<

           
             

Kom med til en aften med Lasse & Mathilde, der synger sange om havet og fortæller om venskabet med Troels Kløvedal og deres rejser med Nordkaperen.

Efter 3 meget stemningsfulde aftener på Naturhistorisk Museum, Aarhus i forbindelse med udstillingen Frihedens Værksted og Tall Ship Race tager Lasse & Mathilde opfordringen op til at tilbyde konceptet til andre koncertsteder, så flere får chancen for at opleve det.

Der fortælles anekdoter om et 40-årigt nært venskab med Troels Kløvedal og om Lasse & Mathildes ture på Nordkaperen.

Det hele kædes sammen med sange om havet, om drømme, om kærlighed, om kærlighed til naturen, og om kommunikationen mellem Troels Kløvedal og Lasse & Mathilde.

Det forløber i god ånd og kærlig respekt, - usentimentalt og med det humoristiske touch som Lasse & Mathilde også er kendt for.

Om disse aftener udtaler Museumsdirektør Bo Skaarup sig:

”Lasse & Mathilde udviklede konceptet til Naturhistorisk Museum, da vi ønskede nogle koncerter i forlængelse af vores store særudstilling om Troels Kløvedal. Det blev tre aftener med hjerte, nærvær og masser af smil og fællessang – og en hel særlig stemning i museets have, som vi gerne under andre at opleve også.”

Præst Annette Vinter Hedensted:

”Jeg var med den første aften, hvor Lasse & Mathilde fortalte om deres nære venskab med Troels Kløvedal og ind imellem sang deres vidunderlige sange. Det var en intens og magisk aften, der åbnede for hjertets længsel, og det var simpelthen for en stund bare så rigtigt at være menneske på vores mangfoldige jord. Jeg kan varmt anbefale kombinationen Troels Kløvedal/Lasse & Mathilde til kirkekoncerter og arrangementer i sognegårde.”

Kunstner Hans Krull:

”At opleve Lasse & Mathilde ’s forestilling / sang og fortællinger om deres personlige oplevelser med og om drømmenes kaptajn: Troels Kløvedal, og deres personlige og usentimentale musikalske fortolkninger er en rørende oplevelse der bringer tårerne frem, hos selv den koldeste fisk. Jeg og min hustru Helle kan kun give dette fantastiske show vores varmeste anbefalinger! Gå ikke glip af denne hjertevarme og dybt professionelle musikalske oplevelse.
KH Helle & Hans Krull.
PS: Vi nynner stadig med…”

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music