>Søren Okholm - rytmisk sanger - hyggemusiker - booking<

Video

 

Søren Okholm - rytmisk sanger - hyggemusiker - bookingMed Søren Okholm som hyggemusiker får du en unik oplevelse præget af musikalitet, indlevelse og vellyd. Søren er diplomuddannet rytmisk sanger fra Det Fynske Musikkonservatorium og som hyggemusiker synger han og akkompagnerer sig selv med klaver og akustisk guitar. Det er en 100% ægte liveoplevelse uden brug af rytmeboks eller præindspillede instrumenter osv.

Repertoiret spænder vidt og dækker stort set hele den rytmiske musiks spektrum. Lige fra 30’ernes jazz over Beatles og helt frem til nutidens kendte popmelodier.

Søren ser det som sin vigtigste opgave som hyggemusiker at bidrage til den gode stemning. Derfor sørger han for at lydstyrken er tilpas afdæmpet til at folk kan snakke ubesværet sammen, men samtidig også kan høre og nyde musikken. Han forsøger heller ikke at dominere festen med skålesange, vittigheder osv. Han akkompagnerer dog gerne festsange osv., hvis det er aktuelt.

Mulighederne for brugen af Søren Okholm som hyggemusiker er mange. Søren har spillet til utallige arrangementer såsom bryllupper, receptioner, konfirmationer, fødselsdage, firmafester, byfester osv.

Søren bruger kun topklasse instrumenter og lydudstyr, så du er sikker på at få en gennemført professionel oplevelse med vellyd fra start til slut.

Kombiner Søren Okholm som hyggemusiker under maden med bandet Okholm & Pistolerne til dans bagefter og du har opskriften på den perfekte musikoplevelse til festen.

Okholm & Pistolerne er et af DK’s fedeste partybands. Med et smagfuldt og varieret repertoire af de klassiske hits fra de sidste 5 årtier tilsat de nyeste dansehits er der garanti for feststemning på ethvert dansegulv.

Hver koncert med Okholm & Pistolerne er unik. Udgangspunktet er spilleglæde, humor og improvisation. Kombiner det med energi og udadvendthed, så har man det koncept, som har bragt bandet rundt i hele landet som det musikalske og stemningsskabende midtpunkt til utallige festlige arrangementer. Listen tæller adskillige spillesteder, uddannelsessteder, firmaer, privatfester, byfester og festivaler - store arrangementer som små.

Okholm & Pistolernes karismatiske midtpunkt er forsangeren Søren Okholm. Han er blevet landskendt for sit uovertrufne sangtalent, som med en sprødhed og fyldig klang matcher repertoiret perfekt og hans musikalske overskud giver bandet den udfordring, som skaber musikken på scenen. Ligesom Søren er resten af bandet topprofessionelle musikere, der ud over at beherske Deres instrumenter til perfektion også besidder den sjældne evne at få musikken langt udover scenekanten.

Okholm & Pistolerne leverer ægte livemusik uden anden form for tilsætningsstoffer end glæde og smittende energi. Lydudstyret og instrumenterne er i topklasse, så der er garanti for en musikalsk totaloplevelse af musikalitet, vellyd og sceneshow.

Okholm & Pistolerne er som standard et 4-mands orkester. Bandet kan dog også stille op som 3-mands orkester eller udvides helt op til 10-mands orkester med hornsektion og korpiger.

Kombiner Okholm & Pistolerne med Søren Okholm som hyggemusiker under maden og du har opskriften på den perfekte musikoplevelse til festen.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music